Media KI station voor alleenstaande vrouwen met kinderwens

/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=12740
  • 122
  • 0
  • 0
Delen
  • wezel
  • 1651 media
  • uploaded 9 december 2016

Een KI station in ons land voor vrouwen met kinderwens

Merijntje las dat mannen tegenwoordig in Nederland pas op de gemiddelde leeftijd van 40 jaar gaan trouwen. Dat is laat, Maar daar staat tegenover dat vrouwen op een gemiddelde leeftijd van 29 jaar trouwen. Tussen 40 en 29 ligt een verschil van 11 jaren. Merijntje weet het ook niet maar het lijkt dat oudere mannen kiezen voor een groen blaadje zoals een oude bok dat ook pleegt te doen.

Merijntje kan er zich ook niet druk over maken maar hij denkt als man van de boerenpraktijk dat vrouwen aan de late kant dan hun kinderen krijgen. Wanneer we dat ook zo bij onze melkveestapel zouden doen dan zou dat niet goed zijn want dat is tegennatuurlijk. We kunnen het draaien of keren maar het lijkt er op dat vrouwen op steeds latere leeftijd hun eerste kind krijgen en dat is naar de mening van Merijntje niet het patroon wat de natuur voor de mens in petto heeft. Anderzijds keek Merijntje verbaasd op toen hij vernam dat veel vrouwen zonder man met een kinderwens op zoek zijn naar een zaaddonor.

Dat lijkt in Nederland moeilijk te zijn en daarom wordt uitgeweken naar o.a. Denemarken om daar een “sperma/rietje” te bestellen. Ook dat is nog een ingewikkelde zaak want het moet natuurlijk daarna ook nog een kundig vervolg krijgen. Wij hebben in de veehouderij in Nederland daarvoor veel kennis in huis. Misschien is het nog niet eens zo’n gek idee om in ons land een gecertificeerd e KI kliniek ( Kunstmatige Inseminatie) voor menselijke toepassing in het leven te roepen.

Verder vindt Merijntje het opvallend dat er meer en meer alternatieven in het leven worden geroepen om mensen van verschillend geslacht en sexuele geaarheden ter wille te zijn om op wettelijke basis “ouders” of “vader of moeder” te worden.

Waarbij een kind tot zelfs 4 personen als ouders op zijn boekje mag schrijven. Merijntje vreest dat bij dit alles het belang van het kind uit het oog is verloren want niemand vraagt zich af of een kind er wel op ligt te wachten in het nu nog grote ongeboren ongewisse om op een dergelijke nieuwe manier ter wereld te komen. Merijntje gunt ieder zijn plezier in het leven maar enige verstandig denken en redeneren is daarbij van groot onmisbaar belang.

Categorieën: Koeien, Algemeen, Platteland, Overig
Show More

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010